Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Visoko priznanje za Advantage Austria

25. Oktobar 2012

Dodijeljeno priznanje TPO Network Award je za ADVANTAGE AUSTRIA dojmljiva potvrda visokog potencijala i uspješnog rada organizacije.  

ADVANTAGE AUSTRIA – vanjsko-trgovinska organizacija Austrijske gospodarske komore (WKÖ) –  nedavno je odlikovana u okviru eventa 9th TPO Network World Conference & Awards (svjetska konferencija  vanjsko-trgovinskih organizacija) u Kuala Lumpuru, Malaysia, u kategoriji Industrijske zemlje kao najbolja vanjsko-trgovinska organizacija (Trade Promotion Organisation), ispred Francuske i Litve na drugom i trećem mjestu.
Priznatu nagradu dodjeljuje International Trade Center (ITC) sa sjedištem u Ženevi, zajednička ustanova Svjetske trgovinske organizacije (WTO) i UNO-a.

„Time smo dodatno potvrdili da svoje članove i u inozemstvu odlično potičemo te tako značajno doprinosimo priči o izvoznom uspjehu naše zemlje“, komentirao je dobro raspoloženi predsjednik Austrijske gospodarske komore WKÖ priznanje. Posebno je bilo istaknuto cjelokupno postignuće mreže WKÖ-a, koja je sa preko 115 vanjsko-trgovinskih ureda u preko 70 zemalja svijeta druga po veličini nakon SAD-a.

Najboljom Trade Promotion organizacijom u zemlji s bržim razvojem proglašen je ProMexico. Uganda (UEPB) je dobila priznanje u kategoriji zemlje u razvoju.

link ka temi:

 
2012 TPO Network Awards
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA