Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

World Sustainable Energy Days 2013
oD 27.februara do 1. Marta 2013 u Welsu, austrija

10. Januar 2013

World Sustainable Energy Days, jedna od navećih evropskih godišnjih konferencija u ovoj oblasti, nudi jedinstvenu kombinaciju različitih događaja na temu održivih energestkih izvora.

Više od 10.000 eksperata i donosioca odluka iz 100 zemalja sastali su se zadnjih godina u Welsu na međunarodnoj konferenciji  World Sustainable Energy Days . 2013 World Sustainable Energy Days se održava od  27. februara do 1. marta. Najnoviji tehnološki razvoj, izvanredni primjeri i evropske strategije biti će predstavljeni i diskutovani u okvirima 5 stručnih konferencija:

  • Evropska konferencija o peletu: Najveća svjetska godišnja konferencija na temu peleta: tehnološki i strateški trendovi, tržišta, inovacije, održivost, financiranje, poslovni modeli; prvi puta sa„Pellet Networking Platform“ i „Pellet News Worldwide“
  • Evropska konferencija o minimalnom energetskom standardu u zgradama: Konferencija na temu "Kako se može ostvariti minimalno-energetski standard u novogradnji i sanaciji zgrada?“: tehnologije, strategije, financiranje, definicije, projekti za primjer, standardi za optimiranje troškova za energetsku efikasnost i obnovljive energetske izvore u zgradama.
  • Konferencija WSED next: Konferencija nudi mladim istraživačima u oblasti biomase i energetske efikasnosti mogućnost prezentiranja svojih radova. Prvi puta se uspostavlje i R&D Networking Platform.
  • Konferencija „Energy Efficiency Watch“: Konferencija o aktuelnom stanju primjene EU- politike energetske efikasnostii.
  • Konferencija "LED - inovativna rasvjetna rješenja": Konferencija o najnovijem razvoju u oblasti LED rasvjete i kako isti može pridonijeti eneregtskoj efikasnosti i dobrim uslovima rada i stanovanja.

Ostali dio programa:


Detaljne informacije o programuu, prijavi, rezervaciji soba etc. nudi web stranica konferencije: http://www.wsed.at

Jezik konferencije (simultani prijevod): engleski, njemački, španski, ruski

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA