Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Snažno prisustvo austrijske industrije na sajmu u HANNOVERu

1. Mart 2013

Najvažniji svjetski tehnološki događaj se održava od 8. do 12. April 2013 na sajmištu u Hannoveru. Austrija je sa skoro 80 preduzeća i ove godine snažno prisustna.

 SAJAM U HANNOVERU 2013 je najveća međunarodna platforma za tehnička rješenja u industriji sutrašnjice.  Sa 11 specifičnih sajmova pod jednim krovom i preko 4.000 izlagača posjetiocima iz struke se nude idealne mogućnosti, da se informišu o specifičnim temama pojedinačnih industrijskih oblasti.

U organizaciji Vanjskotrgovinske organizacije Privredne Komore Austrije (AUSSENWIRTSCHAFT AUSTRIA), austrijske kompanije će ponovno i 2013 izlagati na zajedničkom štandu - sa17 izlagača u hali 4 (C20 – Industrial Supply, s težištem na metalima) i hali 6 (B30 – Industrial Supply). Pored toga na sajmu će biti prisutno još 60 pojedinačnih austrijskih izlagača. 

Centralne teme Sajma u Hannoveru 2013 su industrijska automatizacija i IT, energetika,  tehnologije za zaštitu okoliša, tehnologije motora i fluida, dobavljači industrije, proizvodne tehnologije i usluge, kao i istraživanja i razvoj. - Zemlja partner sajma u Hannoveru 2013 je Rusija.

Austrijski izlagači se raduju Vašoj posjeti!

Downloads na temu:

link ka temi:

 
Sajam u Hannoveru
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA