Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Power-Gen Europe 2013: 4. do 6. juni 2013., Beč

28. Mart 2013

Najveći evropski događaj na području proizvodnje energije održava se u junu na Bečkom sajmu (Messe Wien) zajedno sa sajmom i konferencijom Renewable Energy World Europe 2013.

POWER-GEN Europe 2013 , najveći evropski događaj na području proizvodnje energije od 04. do 06. juna 2013. prvi put se održava skupa sa sajmom i konferencijom Renewable Energy World Europe 2013 u izložbenom i kongresnom centru Bečkog sajma (Messe Wien).

Na popratnim manifestacijama kroz koje će se provlačiti tema ''Održivost energetskog toka u Evropi" u fokusu se nalaze pitanja energetske prekretnice. Pri tome će se obrađivati tehničke i strategijske teme, koje će poticati na razmišljanje te znatno utjecati na našu budućnost.

Na dosada najvećem sajamskom kompleksu vodeća austrijska i internacionalna preduzeća iz energetske industrije prezentirat će svoj know-how sa područja konvencionalne energije i obnovljivih izvora energije. Predstavit će se najnovije usluge i tehnologija, koji će pokriti sve aspekte proizvodnje energije.

Očekuje se preko 14.000 stručnih posjetitelja iz preko 100 država na događaju POWER-GEN Europe 2013.

Više informacija o POWER-GEN Europe 2013 pronaći ćete na web-stranici organizatora http://www.powergeneurope.com .

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA