Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrijski stručnjaci za turizam traženi su u cijelom svijetu

23. April 2013

Turizam Austrije je prava priča o uspjehu. Preduzeća, gradovi i opštine iz čitavog svijeta koriste prednosti austrijskih stručnjaka za turizam.

U internacionalnom poređenju Austrija spada u najatraktivnije turističke destinacije. U najnovijem izdanju  „Global Travel & Tourism Competitiveness Report 2013“ Svjetskog privrednog foruma Austrija je zauzela 3. mjesto od 140 država u konkurenciji.

Ovaj uspjeh ne treba da nas čudi: Gostoprimstvo i bogatstvo ideja Austriju čine uzorom na polju turizma. Ponudama, skrojenim prema individualnim potrebama gostiju, austrijski stručnjaci za turizam ispunjuju želje klijenata i izvoze svoje stručno znanje u cio svijet. S obzirom na dugogodišnje iskustvo, tačno znaju sa kojjm problemima bi klijenti mogli da se susretnu u praksi, te na taj način pomažu međunarodnim partnerima da izbjegnu skupocjene greške pri planiranju i realizaciji infrastrukturnih projekata.
 
Više informacija o vodećim austrijskim izvoznicima turističkih proizvoda, uslužnih djelatnosti i stručnog znanja kao i o mogućnostima saradnje sa njima, možete da pronađete u najnovijem izdanju publikacije  FRESH VIEW:
FRESH VIEW Tourismus Infrastruktur und Know-how, br 151/2013, 1. deo [pdf, 5,240.8kb]
FRESH VIEW Tourismus Infrastruktur und Know-how, br. 151/2013, 2. deo [pdf, 4,993.9kb]

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA