Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Marketplace Austria 2013
2. Oktobar 2013. u Beču /Austrija

15. Maj 2013


Kupcima iz cijelog svijeta “Marketplace Austria” nudi jedinstvenu priliku da se sretnu sa
austrijskim ponuđačima i proizvođačima iz sektora hrane i pića i da pronađu nove poslovne partnere. Molimo Vas, da se online registrujete do 30. juna 2013. godine.

Internacionalni kooperacioni forum koji organizuje Privredna komora Austrije (WKÖ) namijenjen je kupcima velikih supermarketa i veletrgovcima iz prehrambene industrije i industrije pića iz cijelog sveta. Pojedinačni poslovni razgovori (B2B-Meetings) sa austrijskim proizvođačima hrane i pića takođe su na programu, kao i niz informativnih razgovora o austrijskoj prehrambenoj industriji.

„Marketplace Austria“ nudi internacionalnim kupcima iz sektora hrane i pića jedinstvenu mogućnost da upoznaju nove proizvode i potencijalne poslovne partnere. Za internacionalne goste predviđen je besplatni smeštaj (2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* u centru Beča) i jedna večera. Molimo Vas, da se online registrujete do 30. juna 2013. godine.

Internacionalni kooperacioni forum se održava 2. oktobra 2013. godine u Privrednoj komori u Beču.

Bliže informacije o kooperacionom forumu uključujući registraciju, program, online ugovaranje termina (B2B-Meetings) sa drugim firmama-učesnicama itd. možete pronaći na internet stranici ove manifestacije:  www.b2match.eu/food2013

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA