Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrijska industrija plastike postavlja diljem svijeta nove standarde

27. Septembar 2013

Visoki tehnički standard kvalitete i austrijski know-how veoma su cijenjeni na međunarodnim tržištima.

Plastika je najčešće prerađivana sirovina na svijetu – od super laganog materijala za pakiranja do visoko otpornih dijelova za zrakoplovstvo i svemirske letove.

Austrijska poduzeća raspolažu dugim iskustvom u razvoju, proizvodnji i preradi plastike te ih diljem svijeta prati izvrstan glas. Razlog tomu je veliki izvoz industrije: Na području prerade plastike izvozi se gotovo trećina cjelokupne proizvodnje. A kad je riječ o strojevima za preradu plastike izvozna stopa je čak iznad 90%.

Austrijski proizvođači nude također i tehnologiju za recikliranje, module, alate i automatizaciju koji svojim klijentima jamče najvišu kvalitetu i produktivnost. Dobro obrazovani stručni kadar, veze sa proizvođačima u drugim zemljama te neprestana istraživačka djelatnost ubrajaju se u daljnje faktore uspjeha ove branše.

Više informacija o top igračima na području plastike, predvodnicima te mogućnostima suradnje nudi Vam najnovije izdanje brošure FRESH VIEW: FRESH VIEW Industrija plastike, br. 152/2013 [pdf, 6,394.5kb]

Downloads na temu:

link ka temi:

 
više o plastici
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA