Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Svjetski dani održive energije 2014.
26. - 28. februar 2014. u VelsU, Austrija

14. Januar 2014

Manifestacija "Svjetski dani održive energije - World Sustainable Energy Days" - jedna je od najvećih konferencija u Evropi koja se održava svake godine iz ove oblasti, a nudi jedinstvenu kombinaciju eventa na temu održive energije.

Preko 10.000 stručnjaka  iz 100 zemalja sastalo se prošlih godina na međunarodnoj konferenciji "Svjetski dani održive energije" u Velsu (Wels).
2014. godine konferencija  World Sustainable Energy Days održava se od 26. - 28. februara 2014. godine, na kojoj će u okviru pet stručnih konferencija biti održane prezentacije i diskusije o novim tehnološkim razvićima, istaknutim primjerima i evropskim strateškim pristupima :


Ostala težišta programa:

  • B2B Meetings bilateralni poslovni sastanci pružaju priliku za pronalaženje novih poslovnih partnera (teme: biomasa & energetska efikasnost)
  • Prezentacija postera o uspješnim projektima iz oblasti energetske efikasnosti i održive energije.
  • Sajam štednje energije sa 1.600 izlagača, očekuju se oko 100.000 posjetilaca
  • Stručna ekskurzija na temu peleti i piljevina kao i građevine sa minimalnim utroškom energije.Više informacija u vezi sa programom, načinom prijavljivanja, hotelskim smještajem naći ćete na portalu konferencije: http://www.wsed.at

Radni jezici tokom konferencije (Simultani prijevod): engleski, njemački, ruski

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA