Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Sustainable Entrepreneurship – poslovni model budućnosti

4. Februar 2014

Postanite Sustainable Entrepreneur godine 2014! Zainteresirana preduzeća iz cijelog svijeta mogu se odmah prijaviti za nagradu Sustainable Entrepreneurship Award 2014. Rok za prijavu je 30. april 2014.

Nagrada Sustainable Entrepreneurship Award (SEA) dodjeljuje se preduzećima, koja su Sustainable Entrepreneurship uglavila u svoj Core-Business te time ostvaruju dobit.

Prvorazredna mreža politike, ekonomije i društva pronosi ideju nagrade SEA po svijetu i pozicionira Sustainable Entrepreneurship kao poslovni model budućnosti. U SEA ambasadore se tako ubrajaju primjerice UN-ova ambasadorica mira Jane Goodall, predsjednik EU komisije José Manuel Barroso, američki senator Marc R. Pacheco te osnivač i CEO firme Idea Connection Systems Inc. Robert B. Rosenfeld.

I žiri ovogodišnje dodjele SEA sastoji se od međunarodnih donositelja odluka na najvišoj razini poput profesora s Harvarda Johna D. Spenglera, zastupnika u EU parlamentu Alojza Peterlea, profesora s Boston Collegea (Ret) Bradleya Googinsa, predsjednice zaklade Bertelsmann-Stiftung Brigitte Mohn, osnivača Transparency Internationala Petera Eigena te bivšeg EU komesara i predsjednika SEA žirija Franza Fischlera.

„Best Projects“ i „Best Idea“ predstavit će se u okviru gala prijema oktobra 2014 u Bečkom Hofburgu. Najuvjerljiviji projekt će dobiti € 10.000.

Zainteresirane firme koje planiraju projekte i koncepte u smislu Sustainable Entrepreneurshipa mogu se prijaviti na  www.se-award.org . Prijave su moguće od sada do 30. aprila 2014.

Daljnje informacije o registraciji i prijavi projekta nudi web-stranica: www.se-award.org .

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA