Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

iconvienna 2014 – 10. Europski poslovni i investicijski forum “East West Summit on Innovation and Smart Cities” 9.-11. travnja 2014, Beč

28. Februar 2014

Beč je već 10. put mjesto susreta međunarodnih projekata. Forum iconvienna je ekskluzivni networking event na kojem se susreću predstavnici regija i visoki donositelji odluka s područja politike, gospodarstva, znanosti, međunarodnih organizacija i najvažnijih medija.

iconvienna 2014 se održava 9.-11. travnja 2014. i stoji u potpunosti u znaku susreta Istok-Zapad o inovacijama i pametnim gradovima.

Međunarodni stručnjaci i visoki donositelji odluka s područja energije i tehnike zaštite okoliša, financija, istraživanja, konzaltinga i politike diskutirat će o aktualnim investicijskim strategijama, inovativnim projektima i investicijskim mogućnostima vezano uz sljedeća težišta:

  • Izazovi i mogućnosti za pametne gradove (smart cities) i regije u Europi
  • Međunarodni modeli financiranja za inovacije
  • Inovacije i infrastruktura za pametne gradove i regije – prognoza za sljedećih 10 godina
  • Izazovi pri provođenju istraživanja u praksu


Po prvi put će se 9. travnja 2014. održati iconvienna young leaders dialogue youLEAD . Ova priredba će ponuditi mladim poduzetnicima, mladim rukovoditeljima i visokom potencijalu iz Srednje i Istočne Europe mogućnost za povezivanje. Istovremeno će se ustanoviti zajednička gledišta o temama budućnosti – ovogodišnja tema je „Shaping the future of cities“.

Ostale informacije o iconvienna 2014. uključujući registraciju i program nudi web-stranica organizatora: http://www.icon-vienna.net/

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA