Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

SIE KOnferencija o prijevozu i logistici, 26 Septembar 2014 u beču, Austrija

4. August 2014

U fokusu ove jednodnevne koneferncije nalaze se prilike za  preduzeća s područja prijevoza i logistike u sve bitnijoj privrednoj regiji između srednje Evrope i Azije.

 SIE koneferncija o transportu i logistici se održava u okviru prvog austrijskog kongresa o transportu i logistici, te se bavi u prvom redu temom energija-logistika i održavajućom infrastrukturom.

U panel diskusijama i radionicama s područja logistike in prijevoza, visoko pozicionirani donositelji odluka u privredi, naučnici, političari iz regije i pravni stručnjaci analizirati će preduzetničko okruženje i skicirati konkretne prilike za investicije i posao. 

Best Practice primjeri rješenja s područja prijevoza i logistike, posebno s područja regija oko Dunava i Crnog mora, omogutćiti će razmjenu iskustava i pružiti vrijedne poticaje za diskusije u nastavku. 

 SIE konferencija o prijevozu i logistici održava se 26. Septembra 2014 u "Palais Niederösterreich" u Beču.

Daljne informacije o ovom događaju uključujući i program naći ćete pod  CEE Transport and Logistics Conference [pdf, 705.8kb].

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA