Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

4. Danube Region Business Forum
Prehrambena industrija| Dualni obrazovni sistem| B2B | Informacioni štandovi

20. Oktobar 2014

Kad: četvrtak, 6 novembar i petak, 7. novembar 2014
gdje: Privredna komora Austrije, Julius Raab sala, Wiedner Hauptstraße 63, 1045 Beč, Austrija

Teme vodilje 4. Danube Region Business Forums u Beču su lanci dodane vrijednosti u prehrambenoj industriji.

U četvrtak, 6. novembra 2014, eksperti će Vas cijeli dan informisati oko aktuelnih razvoja u agrarnoj i prehrambenoj industriji u regiji Podunavlja. U izlaganjima na engleskom jeziku biti će predstavljene poslovne prilike i izazovi, investicione mogućnosti, pristup kapitalu, certificiranje i standardi, prodaja i logistika i mnogo drugog.  

Paralelno sa izlaganjima 6. novembra postoji mogućnost bilateralnih susreta / B2B Meetings sa predstavnicima preduzeća i drugih institucija cijelog Podunavlja. Za Matchmaking je potrebna registracija na sljedećoj stranici: http://danuberegionbusinessforum.com

Pored toga Darüber postoji i posebni dio programa na temu dualnog obrazovnoh programa, u kojima će se diskutovati mogućnost prenosivosti elemenara u Austriji veoma uspješnog dualnog obrazovanja u druge zemlje. 

U petak, 7. novembra 2014, postoji mogućnost ekskurzija austrijskim uspješnim preduzećima u oblasti poljoprivrede, prehrambene industrije i organskog uzgoja.

Daljne informacije o Business Forumu uključujući registraciju, program i online-zakazivanje termina (B2B-Meetings) nudi web stranica eventa (na engleskom) .

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA