Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Olakšana potraga za trgovačkim agentima u austriji

20. Novembar 2014

Samostalni trgovački zastupnici (trgovački agenti) su idealan prodajni kanal, za osvajanje novih tržišta.  Online-platforma austrijskih trgovačkih agenata olakšava potragu za odgovarajućim trgovačkim partnerom.

Preduzeća, koja za svoje proizvode traže odgovarajuće partnere, mogu to učiniti preko Online-Platforme austrijskih trgovačkih agenata  register.handelsagenten.at - veoma brzo i nekomplikovano i to u svim oblastima. U nwekoliko koraka može se postaviti  oglas ili pokrenuti  pretraga u bazi podataka .

Austrijski trgovački agenti su neizostavni i pouzdani partneri kod izlaska na nova tržišta. Oni nisu samo najbolje obučeni profesionalci u oblastima marketinga i prodaje, nego posjeduju i dragocjene kontakte u odgavarajućim branšama. .

register.handelsagenten.at je dio međunarodne prodajne platforme, koju podržava Savezni gremijum trgovačkih agenata kao i  Međunarodno udruženje trgovačkih agenata IUCAB. Na portalu trenutno učestvuje  14 zemalja .

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA