Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Green.Building.Solutions. - Bečko ljetno sveučilište na temu ekološka gradnja: 25. juli – 16. avgust 2015 u Beču

27. Januar 2015

Green.Building.Solutions. ljetno sveučilište nudi prvoklasno stručno znanje iz Austrije na području arhitekture, građevinskog inženjeringa, ekologije i održivosti. Krajnji rok za prijavu je 27. april 2015.  

I u 2015. godini se može 40 studenata iz cijelog svijeta prijaviti za sudjelovanje na ovogodišnjem Master-Level studiju Green.Building.Solutions. u Beču. Interdisciplinarno znanje i uzbudljiva pitanja na temu Green Building i tehnologija pasivne kuće i ekološki i održivi aspekti planiranja grada obrađivat će se na interdisciplinarnim predavanjima i radionicama.
Budući arhitekti, projektanti i inženjeri mogu izravno raspravljati sa stručnjacima i lektorima iz najrazličitijih stručnih područja te tako upoznati sa posebnog stajališta praktični rad. 

Ljetno sveučilište Green.Building.Solutions. organizira austrijska agencija za međunarodnu mobilnost i suradnju na području obrazovanja i istraživanja OeAD-Wohnraumverwaltung u suradnji sa šest sveučilišta: Wirtschaftsuniversität Wien, Universität für Bodenkultur, Technische Universität Wien, Universität Wien, FH-Campus Wien i Donauuniversität Krems. U ljetno sveučilište su također uključeni predstavnici udruženja  innovative gebäude© i instituta Austrian Institute of Technology (AIT) .

Više informacija o predavanjima, sudjelovanju te stipendijama saznajte ovdje: http://summer-university.net/

Logo © OeAD-WohnraumverwaltungsGmbH

© OeAD-WohnraumverwaltungsGmbH


Logo © Universität für Bodenkultur (BOKU)

© Universität für Bodenkultur (BOKU)


Logo © INEX

© INEX

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA