Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

3. International B2B Software Days - The Future of Digital Business: 27. - 28. april 2015, Beč, Austrija

2. Februar 2015

Ponuđačima softwarea iz cijelog svijeta nudi se u okviru eventa International B2B Software Days
jedinstvena prilika za proširenje kontakata i pronalazak novih poslovnih partnera.

Tema događaja 3rd International B2B Software Days je „The Future of Digital Business“ i namijenjena je preduzećima i I&R institucijama iz cijelog svijeta. Ovaj ugledni događaj olakšava razmjenu znanja, omogućava pristup obuhvatnoj ekspertizi i pomaže pri uspostavi poslovnih kontakata.

Dok će prijepodne  27.aprila 2015 međunarodni stručnjaci u svojim izlaganjima dati pregled aktualnih IT trendova, poslije podne će se održati bilateralni sastanci između predstavnika MSP-a, industrije i istraživačkih institucija iz Evrope.

Dana 28. aprila 2015 sudionici se mogu informirati u okviru Celtic-Plus Event-a o izvrsnim projektnim rezultatima s područja telekomunikacija i predstaviti svoje projektne ideje za sljedeći Celtic-Plus natječaj.

Interesenti se mogu već sada online registrirati te međunarodnoj publici predstaviti svoje kooperacijske želje.  Svi kooperacijski profili će biti objavljeni i intenzivno promovirani i prije samog eventa.

Sudjelovanje na eventu je besplatno, moli se za obavezujuću prijavu! 

Događaj 3. International B2B Software Days su zajednički event vanjskotrgovinskog organizacije Privredne komore Austrije - ADVANTAGE AUSTRIA, austrijskog društva za poticanje istraživanja - FFG, privredne agencije Wirtschaftsagentur Wien i Celtic Plus Core Group.  

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA