Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Free Market Road Show® 2015: 13. april do 27. maj 2015

9. Mart 2015

Evropa na prekretnici: Mnoge evropske nacionalne ekonomije još uvijek osjećaju posljedice financijske krize iz 2008. godine. Kako se konjunktura može ponovno pokrenuti te spriječiti djelomice visoka nezaposlenost mladih? Mogu li ovdje pomoći veća mjera poduzetništva i kreativnost?

Free Market Road Show® već 8. put obilazi Evropu, Kavkaz i po prvi put Izrael. 2015. će se u sveukupno 35 gradova diskutirati o sljedećim središnjim pitanjima:

  • Rast ili ne? Od stagnacije do oporavka.
  • Poduzetnišvo i njegovi neprijatelji. Kako možemo otpustiti svoju kreativnu energiju?
  • Pored toga svaka konferencija je posvećena gorućim problemima pojedine zemlje.


Međunarodni stručnjaci će se baviti ovim i drugim pitanjima na ovogodišnjem Free Market Road Show® u okviru podijske diskusije uz sudjelovanje publike.
Ovaj događaj je namijenjen predstavnicima privrede, politike i nauke te joj je cilj predstaviti alternativna rješenja i o njima diskutirati.

Više informacija o događaju uključujući online-prijavu nudi Vam službena web-stranica (na engleskom jeziku): www.freemarket-rs.com  

Downloads na temu:

link ka temi:

 
Free Market Road Show®
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA