Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Dizajn iz Austrije na sajmu namještaja u Milanu

12. Mart 2015

AUSTRIAN DESIGN PIONEERS – pod ovim naslovom će se u okviru sajma ‚Salone Internazionale del Mobile‘ predstaviti oko 70 austrijskih dizajnera namještaja i proizvoda od 14. do 19. aprila 2015. u Milanu.  

Sajam Salone Internazionale del Mobile slovi sa svojih oko 400.000 posjetitelja kao najvažniji međunarodni sajam namještaja. Austrija je od 2010. zastupljena sa vlastitom izložbom dizajna u Milanu, koja je privlačila do 20.000 posjetitelja po izložbi.

Sa gotovo 70 izlagača austrijski doprinos ovogodišnjem sajmu Salone del Mobile je opsežan i uzbudljiv kao nikada ranije. U milanskoj dizajnerskoj četvrti Brera na renomiranoj lokaciji Le Pelota će se šest dana predstavljati austrijski dizajn pod naslovom AUSTRIAN DESIGN PIONEERS .

Izložbu uređuje bečki arhitektonski studio Vasku & Klug . Od njih potječe i koncept prošlogodišnje dizajnerske izložbe „Confession of Design“, koji je nedavno nagrađen priznatom nagradom iF Design Gold Award.

Izložba AUSTRIAN DESIGN PIONEERS bi trebala pružiti suvremeni pregled noviteta i struja austrijske kreativne scene na području dizajna - kao bazu za austrijska pioniska postignuća sutrašnjice.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA