Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

4. Finansijski dijalog Dunavskog regiona
23. – 24. april 2015. u Zagrebu

25. Mart 2015

U okviru 4. Finansijskog dijalog Dunavkog regiona sastaće se nosioci projekata za finansijskim institucijama, a radi realizacije ideja za Dunavski region. Događaj će biti organizovan 23. i 24. aprila 2015. godine u Zagrebu.

4. Finansijski dijalog Dunavskog regiona privatnim i javnim projektnim investitorima pruža mogućnost da pronađu odgovarajuće prilike za finansiranje u Dunavskom regionu. U žiži interesovanja su obećavajući projekti: Biće izvršen izbor unikatnih i značajnih projekta za Podunavlje koji će biti prezentovani 23. aprila 2015.

Nosioci projekata, finansijeri, predstavnici institucija za poticaje i podršku, kao i visoko rangirani akteri javnih institucija saznaće ovdje više o ovim projektima. Za potencijalne investitore biće organizovani poslovni sastanci, razgovori u četiri oka i drugi vidovi aktivnosti za formalno i neformalno umrežavanje.  

Bliže informacije o ovoj manifestaciji kao i pristup za online- registraciju pronađite na portalu organizatora :  Portal organizatora (na engleskom) .

 Finansijski dijalog Dunavskog regiona  (DFD) je inicijativa EU-strategije za Dunavski region ( EU Strategy for the Danube Region - EUSDR).

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA