Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Building Smart for Smarter Cities – stručna konferencija i matchmaking: 10. - 11. juni 2015., Beč, Austrija

10. April 2015

Preduzeća s područja građevinarstva, developeri nekretnina, arhitekti i investitori iz cijele Evrope imaju jedinstvenu mogućnost u okviru stručne konferencije i matchmaking berze proširiti svoju mrežu kontakata i pronaći nove poslovne partnere.

Konferencija „Building Smart for Smarter Cities“ nudi 10. juna 2015. prije podne niz vrhunskih panel diskusija i stručnih predavanja o najnovijim razvojima. Poslije podne su na programu individualni B2B razgovori između preduzeća s područja građevinarstva, developera nekretnina, nalogodavaca, investitora itd. iz cijele Evrope.

Drugog dana konferencije, 11. juna 2015. postoji mogućnost odlaska na ekskurzije i posjete odabranim projektima u Beču i okolini.

Daljnje informacije o eventu, uključujući program i online dogovaranje termina (B2B-susreti) s drugim firmama sudionicama pruža  web-stranica eventa .

Stručna konferencija i matchmaking berza se održavaju od 10. do 11. juna 2015. u Privrednoj komori Austrije. Sudjelovanje na eventu je besplatno. Moli se za obavezujuću prijavu!

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA