Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Skriveni šampioni iz austrije osvajaju svijet 

24. April 2015

Austrijski svjetski prvaci u pojedinim nišama su internacionalno na izvanrednom glasu - proizvodi i usluge „made in Austria“ su cijenjeni širom svijeta.

Preduzeća iz Austrije uvijek iznova dokazuju, da u međunarodnim poslovima usprkos teškim okvirima poslovanja mogu biti uspješna. Nikakvo čudo, jer austrijske kompanije imaju izvanredan imidž. Na globalnom natjecalištu austrijski kvalitet, inovaciona snaga, know-how kao i pouzdanost spadaju u absolutni svjetski vrh. 

Cilj ove publikacije je dati pozornicu za odabrane predstavnike austrijskih svjetskih tržišnih lidera kako bi im se omogućila platforma za internacionlanu prezentaciju.Time bi njihova poduzetnička dostignuća u pogledu odredišta i društva bila postavljena u središte, ali istovremeno bi bilo i jasno naglašeno, koje impulse austrijska preduzeća daju za rast i sigurnost prosperiteta. 

Više informacija o austrijskim skrivenim šampionima kao i poticaj za mogućnosti suradnje nudi specijalno izdanje publikacije FRESH VIEW:

FRESH VIEW specijalno izdanje: Austrijski skriveni šampioni  [pdf, 7,831.5kb] 

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA