Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

AUSTROFOMA i AUSTROFOMA Bioenergie 2015: 6. - 8. oktobar 2015, Stift Schlägl-Hochficht, GORNJA AUSTRIJA

21. Maj 2015

Već 12. put se održava AUSTROFOMA - austrijski sajam šumarskih strojeva i alata. Zajedno sa sajmom AUSTROFOMA Bioenergie održava se od 6. do 8. oktobra 2015 u šumariji Stift Schlägl-Hochficht Gornjoj Austriji.

Sajam AUSTROFOMA predstavlja tehniku za obavljanje šumarske djelatnosti, prijevoz i logistiku te je širom svijeta jedini sajam šumarskih mašina i alata s fokusom na tehnologiju užeta te tako i na ekološkom transportu drva do puta u skladu s međunarodnom godinom tla. Pored sajmova ELMIA WOOD u Švedskoj ili KWF u Njemačkoj, ubraja se u najveća predstavljanja mašina.

Svake četiri godine sajam AUSTROFOMA nudi izlagačima jedinstvenu priliku za predstavljanje bezbroj modernih, učinkovitih i inovativnih strojeva - i to po mogućnosti u realnim radnim uvjetima. Pri tome u središtu uvijek stoji obazriva sječa drva za šumu i ljude koji u njoj rade.

U tri dana oko 120 tvrtki će predstaviti svoje strojeve i usluge. Dvije staze za natjecanje harvesterom i primjenu kranova s užadi, jedno bioenergijsko selo i AUSTROFOMA selo predstavljaju zanimljiva tematska težišta. Za udobnu i brzu vezu između pojedinih staza pobrinut će se shuttle busevi.

Detaljen informacije kao npr. položaj staza, upute za dolazak na sajam AUSTROFOMA, smještaj u hotelima itd. nudi Vam web-stranica sajma: http://www.austrofoma.at .

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA