Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Pioneers Festival: susret Start-up-scene u austriji

20. Maj 2015

Vodeći event za future-tech i poduzetništvo već se četvrti put održava u austrijskom glavnom gradu Beču.

Na eventu Pioneers Festival ADVANTAGE AUSTRIA (Sektor za vanjsku trgovinu pri Austrijskojprivrednoj komori) će održati informativno predavanje 28.5.2015 od 14:00 sati u okviru spotlighta „Start-ups to corporations and corporations to start-ups - How can start-ups profit from international corporations and vice versa“ na temu start-upovi i velika poduzeća u carskoj palači Hofburg. Svoja iskustva će podijeliti međunarodni stručnjaci iz Ujedinjenog Kraljevstva, Irske, Japana i SAD-a. Ovaj event za networking nudi međunarodnim posjetiteljima i austrijskim start-upovima jedinstvenu priliku za umrežavanje i stupanje u kontakt s potencijalnim poslovnim partnerima.

Dva dana će carska palača Hofburg biti pod zastavom Pioneers Festivala. Ograničeni broj od 2.500 sudionika doživjet će najnovije tehnologije, koje će utjecati na naš svijet u idućih 2-5 godina.

U okviru Pioneers Festival-a start-upovi imaju pristup raznim programima i inicijativama pionira. Na eventu će sudjelovati i brojne poznate osobe i poduzeća. Start-upovi će se predstaviti potencijalnim investitorima i partnerima, a renomirani predavači će održati predavanja na zanimljive teme kao što su tehnologija budućnosti i poduzetništvo.

link ka temi:

 
Pioneers Festival 2015
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA