Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

TEHNOLOGIJA ZAŠTITE OKOLIŠA IZ AUSTRIJE NA PUTU SVJETSKOG USPJEHA

28. Maj 2015

Oko 75% prometa austrijske privredne grane tehnologija zaštite okoliša generira se izvozom, a značajan broj austrijskih poduzeća se ubraja u svjetske lidere.

Na temelju svog velikog inovacijskog potencijala Austrija se ubraja širom svijeta u vodeće nacije na području tehnologije zaštite okoliša. Zahvaljujući uspjesima sa "zelenom tehnologijom" austrijska poduzeća su na odličnom glasu. Kako firme tako su i istraživački instituti dokazali svoj nadasve pouzdani know-how kad je riječ o održivoj gradnji, upravljanje otpadom, inovativnim energetskim rješenjima i efikasnosti resursa.

Promet austrijskih poduzeća s područja tehnologije zaštite okoliša iznosi godišnje više od 8 mlrd. eura (u to nisu uključene uslužne tvrtke) te se od 1993. povećao za pet puta. 75% prometa se generira izvozom.

Nudi se pouzdani know-how s cjelovitim pristupima u najrazličitijim područjima tehnologije zaštite okoliša: voda, odvodnja, tehnologija obnovljivih izvora energije, recikliranje/struja/upravljanje otpadom, učinkovitost resursa, održavanje čistoće zraka ili inovativne građevinske tehnologije. Poduzeća su ponosna na svoju visoku kvalitetu usluga i na glas koji ih prati, prema kojem slove za partnere svjetskog formata. 

Više informacija o austrijskoj tehnologiji zaštite okoliša, njenim glavnim igračima i trend seterima i poticaje za mogućnosti suradnje nudi Vam najnovije izdanje magazina FRESH VIEW:

FRESH VIEW Umwelttechnologie, Nr 156/2015 [pdf, 13,540.3kb]

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA