Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

10. Marketplace Austria Food 20157. oktobar 2015. u BEČU, AUSTRIJA

1. Juni 2015

"Marketplace Austria" već deseti put zaredom nudi uvoznicima i distributerima prehrambenih proizvoda i pića iz cijelog svijeta jedinstvenu priliku za susret sa austrijskim ponuđačima i proizvođačima s područja prehrambene industrije i pronalazak novih poslovnih partnera. Online-registracija traje do 30. juna 2015. godine.

Kooperacijski forum koji organizuje ADVANTAGE AUSTRIA namijenjen je voditeljima nabave velikih supermarketa i distributerskih tvrtki s područja prehrambenih proizvoda i pića širom svijeta. Sudionicima stoje na raspolaganju pojedinačni razgovori (B2B susreti) s austrijskim proizvođačima prehrambenih proizvoda i pića i niz informativnih predavanja o austrijskoj prehrambenoj industriji na početku marketplace dana.

"Marketplace Austria" nudi međunarodnim voditeljima nabave s područja prehrambenih proizvoda i pića jedinstvenu priliku za upoznavanje novih proizvoda i potencijalnih poslovnih partnera! Ponuda za sudionike iz inozemstva uključuje besplatno noćenje (2 noći u hotelu od 4 zvjezdice u centru Beča s doručkom) i večeru. Moli se za online registraciju do 30.06.2015.

Međunarodni kooperacijski forum održava se 7. oktobara 2015. u Austrijskoj privrednoj komori u Beču.

Ostale informacije o eventu uključujući registraciju, program, online ugovaranje termina (B2B susresti) s drugim firmama sudionicama itd. nudi Vam službena web-stranica eventa: www.b2match.eu/food2015

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA