Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrijski know-how na European Utility Week-u 2015

16. Septembar 2015

Ugledni kongres s međunarodnim sajmom održat će se 3.-5. studenog 2015. u Messe Wien Exhibition & Congress Centru u Beču. Na kongresu sudjeluju također renomirana poduzeća i istraživačke institucije.

U fokusu priredbe European Utility Week su teme održivog korištenja energije, pri čemu težište leži na obnovljivim nositeljima energije, pametnim gradovima, pametnim mjerenjima, pohrani energije i pametnoj kući-pametnoj gradnji. Očekuje se preko 400 izlagača te preko 10.000 posjetitelja iz struke diljem svijeta.

U okviru organiziranog grupnog štanda od ADVANTAGE AUSTRIA na European Utility Week-u 2015 su zastupljena i renomirana austrijska poduzeća i istraživačke institucije. Tamo će predstaviti najnovije tehnologije i usluge vezane uz pametnu mrežu. Grupna izložba je više od same prezentacijske površine - cilj je umrežavanje i pronalazak potencijalnih međunarodnih poslovnih partnera.

Stvorite svoju sliku o ponudi austrijskih tehnoloških čarobnjaka i profitirajte od know-how-a, koji je Austriju doveo do svjetskog vrha. Više informacija o top igračima, trendseterima i poticajima za mogučnosti suradnje pronaći ćete u ovkiru priredbe European Utility Week u Beču.

Registrujte se i ostvarite 20% ADVANTAGE AUSTRIA-popusta

Popis sudionika na austrijskoj grupnoj izložbi  [pdf, 1,859.4kb]

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA