Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Međunarodni forum gradnje strojeva i postrojenja u Beču

6. Oktobar 2015

Austrija se ubraja u vodeće nacije na području gradnje strojeva i postrojenja. U okviru jednodnevnog eventa međunarodni voditelji nabave će se susresti s austrijskim ponuđačima.

Dana 17. studenog 2015. sektor za vanjsku trgovinu Austrijske gospodarske komore ADVANTAGE AUSTRIA organizira po prvi put u Beču Međunarodni forum gradnje strojeva i postrojenja. Ovaj forum nudi tvrtkama iz cijelog svijeta koje sudjeluju jedinstvenu priliku za proširenje svog kruga kontakata i pronalazak novih poslovnih partnera.

Dok se prije podne održavaju brojna izlaganja o najnovijim trendovima u struci i inovacijama, poslije podne će se održati matchamaking/spajanje tvrtki. U ovom dijelu eventa tvrtke sudionice mogu voditi individualne b2b razgovore s vrhunskim ponuđačima iz branše te istražiti nove mogućnosti za suradnju.

Ostale informacije o eventu, uključujući prijavu, program, online dogovaranje termina (B2B susreti) s drugim tvrtkama sudionicama itd. pruža Vam službena web-stranica od eventa .

Međunarodni forum gradnje strojeva i postrojenja održat će se 17. studenog 2015. u Austrijskoj gospodarskoj komori.

Sudjelovanje je besplatno, moli se za obvezujuću prijavu!

Downloads na temu:

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA