Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Energy Globe Award 2016: Traže se održivi projekti iz cijelog svijeta!

27. Oktobar 2015

Nagrada ENERGY GLOBE se ubraja u najuglednije nagrade na području zaštite okoliša, kojom se svake godine odaje priznanje održivim inicijativama iz cijelog svijeta. Inovativni projekti za 2016. mogu se nominirati do 20. studenog 2015.

Cilj nagrade ENERGY GLOBE Award je predstaviti uspješne održive projekte široj publici i ukazati na to da za mnoge probleme u zaštiti okoliša već postoje praktična rješenja. Svake se godine za dodjelu nagrade nominira preko 1.000 projekata iz preko 170 zemalja.

I za 2016. traže se ponovno inovativni ogledni projekti i pametne tehnologije iz cijelog svijeta. Sudjelovati mogu projekti s fokusom na obzirnom korištenju resursa, unapređenju kvalitete zraka i vode, energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije. Također mogu biti nominirani projekti koji se bave osvješćivanjem na ovim područjima.

Svaki pojedinac, svaka privatna ili javna ustanova, tvrtke, nevladine organizacije itd. mogu prijaviti projekt. Prijava projekta je besplatna i mora se obaviti do 20. studenog 2015.

Najbolji projekti pojedine zemlje biti će nagrađeni nacionalnim nagradama ENERGY GLOBE i predstavljeni na globalnoj online platformi Energy Globe-a.

Međunarodne ENERGY GLOBE nagrade će pak biti dodijeljene najboljim projektima u kategorijama Zemlja, Vatra, Voda, Zrak i Mladi te uručene u okviru TV gale koja će se emitirati diljem svijeta. Nagrade su dotirane sa po 10.000 eura za svaku kategoriju.

Detalje o sudjelovanju, online prijavi projekata te projektnim primjerima pronaći ćete na www.energyglobe.info

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA