Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

World Sustainable Energy Days: 24. - 26. Februar 2016 Wels, austrija

7. Januar 2016

World Sustainable Energy Days, jedna od najvećih evropskih godišnjih konferencija u ovoj oblasti, nudi jedinstvenu kombinaciju događaja na temu održive energije. 

Duže od 20 godina sastaju se experti i expertice iz cijelog svijeta u Welsu na internacionalnoj konferenciji  World Sustainable Energy Days. 2015 bilo je preko 750 učesnica I učesnika iz 64 zemalja. 2016 održava se World Sustainable Energy Days od 24. do 26. februara.

2016 World Sustainable Energy Days nudi 6 stručnih konferencija kao i interaktivne evente na teme tehnologije, tržišta i strategije:

Ostali programska teđišta za poslovne kontakte: 

  • Kooperacijska platforma nudi mogućnost pronalaska novih poslovnih partnera tokom bilateralnih sastanaka (tematske oblasti: biomasa & energetska efikasnost)
  • Prezentacija postera uspješni projekti iz oblasti energetske efikasnosti i energije iz obnovljivih izvora
  • Sajam o energetskoj uštedi : vodeći sajam u oblasti energije iz obnovljivih izvora i energetske efikasnosti, očekuje se oko 100.000 posjetilaca.
  • Stručne ekskurzije na temu peleti & usitnjavanje kao i nsikoenergetske zgrade 

Detaljne infromacije o program, prijavama, rezervaciji soba etc. nudi  Webstranica-konferencije .

Jezici konferencija (simultano prevođenje): engleski, njemački

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA