Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

URBAN FUTURE Global Conference: Rješenja za održive gradove

13. Januar 2016

U Austriji će se održati jedna od najvećih svjetskih konferencija za održivi razvoj gradova. Na dvodnevnoj konferenciji očekuje se 1.500 sudionika iz 50 zemalja.

S konferencijom URBAN FUTURE Global Conference Austrija od 2. do 3. marta 2016. ulazi u fokus međunarodne razmjene znanja. Ova konferencija je jedna od najvećih know-how platformi na svijetu za održivi razvoj gradova. Središnji cilj je pri tome umrežavanje najvažnijih aktera iz gospodarstva, politike, znanosti i istraživanja. Ova priredba, koja se usput rečeno održava u Grazu, je na taj način fiksni termin za developere, preduzeća i donositelje odluka.

Stručnjaci iz cijelog svijeta razmijenit će svoja iskustva vezano uz best practices i projekte u okviru 40 predavanja na četiri središnje teme mobilnost, stanovanje & planiranje grada, smanjena potrošnja resursa i komunikacija. Istovremeno sudionici koji dolaze iz 300 gradova rade na novim načinima, kako učiniti gradove i urbane prostore još boljima za život.

Sektor za vanjsku trgovinu pri Austrijskoj gospodarskoj komori, ADVANTAGE AUSTRIA, informirat će u okviru stručnog panela "Poslovne prilike - trendovi europskih pametnih gradova" o trendovima i poslovnim prilikama na području urbanih tehnologija i austrijskih vrhunskih inovacija za pametne gradove.

Sudionici konferencije URBAN FUTURE Global Conference ubrajaju se u najinovativnije ljude iz prakse i donositelje odluka - idealna ciljna skupina za stupanje u poslovu suradnju. Pored konferencije poduzeća, gradovi, znanstvene ustanove i organizacije će imati priliku na sajmu "Urban Future Expo" prezentirati svoje inovacije, projekte i trendove budućnosti u domeni pametnih gradova.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA