Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

The Future of Building – stručna konferencija i Matchmaking-Event: 18. - 19. april 2016., beč, austrija

15. Januar 2016

U središtu ove stručne konferencije su pored inovativnih rješenja i održive sanacije također i visoko kvalitetne zgrade s fokusom na životni ciklus. Očekuje se preko 300 firmi, institucija i obrazovnih ustanova iz cijelog svijeta s područja građevine.

Stručna konferencija koja se održava 18. aprila 2016. nudi niz stručnih priloga i diskusija o najnovijim razvojima i tehnologijama u visokoj gradnji u Austriji. Popodne su na programu individualni B2B razgovori s austrijskim poduzećima - idealna prilika za pronalazak poslovnih partnera za nove poslovne prilike.

Na drugi dan konferencije, 19. aprila 2016., organizirane su za međunarodne goste tri ekskurzije k odabranim projektima na širem području grada Beča.

Daljnje informacije o priredbi uključujući registraciju, program, online ugovaranje termina (B2B susreti) s drugim sudionicima itd. pruža Vam službena webstranica od eventa .

Stručna konferencija i matchmaking burza održat će se 18. aprila 2016. u Austrijskoj privrednoj komori u Beču. Sudjelovanje na priredbi je besplatno. Moli se za obvezujuću prijavu!

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA