Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Green.Building.Solutions. - Bečki ljetni univerzitet na temu ekološka gradnja: 23. juli– 14. avgust 2016. u Beču

1. Februar 2016

Green.Building.Solutions. Ljetni univerzitet nudi prvoklasno stručno znanje iz Austrije na području arhitekture, građevinskog inženjeringa, ekologije i održivosti. Krajnji rok za prijavu je 10. april 2016.

I u 2016. godini se ponovno može oko 40 studenata iz cijelog svijeta prijaviti za sudjelovanje na ovogodišnjem master-level studiju Green.Building.Solutions. u Beču.

Interdisciplinarno znanje i uzbudljiva pitanja na temu Green Building i tehnologija pasivne kuće i ekološki i održivi aspekti planiranja grada obrađivat će se na interdisciplinarnim predavanjima i radionicama.
Budući arhitekti, projektanti i inženjeri mogu izravno raspravljati sa stručnjacima i docentima iz najrazličitijih stručnih područja te tako upoznati sa posebnog stajališta praktični rad.

Ljetni univerzitet Green.Building.Solutions. organizira austrijska agencija za međunarodnu mobilnost i suradnju na području obrazovanja i istraživanja OeAD-Wohnraumverwaltung u suradnji sa sedam univerziteta: Universität für Bodenkultur , Technische Universität Wien , Wirtschaftsuniversität Wien , Universität Wien , FH-Campus Wien i Donauuniversität Krems . Novi partner je FH Technikum Wien . Također su uključeni u organizaciju predstavnici udruženja innovative gebäude© i instituta Austrian Institute of Technology (AIT) .

Više informacija o eventu, o mogućnostima sudjelovanja i stipendijskom programus saznajte ovdje: http://summer-university.net/

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA