Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Free Market Road Show® 2016: 7. mart do 27. maj 2016.

10. Februar 2016

"Evropa na prekretnici" je jedna od tema ovogodišnje priredbe Free Market Road Show®. Pored toga će se raspravljati i o djelomice visokoj nezaposlenosti mladih te novim trendovima poput rasta sharing economy ili težnji za harmonizacijom poreznog prava na evropskoj odnosno međunarodnoj razini.

Free Market Road Show® već deveti put obilazi Evropu, Kavkaz i Izrael. 2016. godine će se u sveukupno 45 gradova diskutirati o sljedećim temama:

  • Porezi (EU harmonizacija poreza, BEPS, FATCA i porezne oaze)
  • Evropa na prekretnici (poslovi, poduzetništvo, sharing economy i građani Europe)
  • Pored toga svaka se konferencija posvećuje gorućim problemima pojedine zemlje 

Međunarodni stručnjaci će se baviti ovim i drugim pitanjima na ovogodišnjem Free Market Road Show® u okviru podijske diskusije uz sudjelovanje publike.
Ova priredba je namijenjena predstavnicima privrede, politike i znanosti te joj je cilj predstaviti alternativna rješenja i o njima diskutirati.

Više informacija o priredbi uključujući online-prijavu nudi Vam službena web-stranica (na engleskom jeziku): http://www.freemarket-rs.com


štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA