Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Međunarodna struka za rasvjetu OKUPIT će se u Bregenzu, Austrija

19. Februar 2016

U septembru će se okupiti vrhunski stručnjaci rasvjetne struke na Međunarodnom LED professional symposium-u u austrijskom Bregenzu. Prilozi za konferenciju primaju se još do 19. februara 2016.

Simpozij LED professional Symposium +Expo 2016 – ukratko LpS 2016 - održat će se 20. do 22. septembra 2016. u Bregenzu. Pored vrhunskih predavanja, interaktivnih workshopova i podijskih diskusija održat će se i izložba s preko 100 proizvođača i uslužnih tvrtki.

Očekuje se preko 1.500 međunarodnih stručnjaka s područja opće, industrijske i arhitektonske rasvjete, kako bi se informirali o najnovijim trendovima fotonike. U težišta programa eventa LpS 2016 ubrajaju se teme poput inovacija u rasvjeti, inteligeno upravljanih rješenja za rasvjetu, tehnike & dizajna, vijeka trajanja & sigurnosti, troškova & proizvodnje te prokušanih koncepata iz prakse & primjene.

Srdačno su pozvani stručnjaci iz cijelog svijeta, da dostave svoje teme za izlaganja o novom razvoju, inovacijama i trendovima budućih rasvjetnih sustava te da ih prezentiraju međunarodnoj struci na području rasvjete – Call for Papers .

LpS event se proteklih godina razvio u jedan od vodećih međunarodnih kongresnih sajmova na području moderne tehnologije rasvjete - obvezatni termin za stručnjake iz industrije i istraživanja.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA