Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

iconvienna 2016 – the 12th European Business and Investment Forum: „International Summit on Innovative Entrepreneurship” - 20. do 22. april 2016, Beč

23. Mart 2016

Beč je već 12. put mjesto susreta međunarodnih projekata. Forum iconvienna je ekskluzivni networking event na kojem se susreću predstavnici regija i visoki donositelji odluka s područja politike, ekonomije, nauke, međunarodnih organizacija i diplomacije.

 iconvienna 2016 se održava od 20. do 22. aprila 2016. i u potpunosti je ove godine u znaku "inovativnog poduzetništva".

Međunarodni stručnjaci i visoki donositelji odluka s područja energetike i prijevoza, tehnologije, financija, istraživanja, savjetovanja i politike diskutirat će o aktualnim investicijskim strategijama, inovativnim projektima i poduzetničkim inicijativama vezano uz sljedeća težišta: 

  • Inovacije za “Digital Europe” (Internet stvari, big data, ICT-strategija)
  • Gradovi kao središta za inovativno poduzetništvo na primjeru Beča
    (City 4.0, open innovation, internet factories, inovacijski centri)
  • Infrastrukturne inovacije za održivi razvoj europskih regija 
  • Alternativni oblici financiranja za inovativno poduzetništvo.


Dana 20. aprila treći put će se održati iconvienna young leaders dialogue youLEAD . Ovaj event pruža mladim poduzetnicima, mladima na rukovodećim mjestima i visokim potencijalima iz srednje i istočne Evrope mogućnost umrežavanja. Istovremeno će se diskutirati o zajedničkim pogledima na teme budućnosti - ovogodišnje težište „Create the future through innovative  entrepreneurship“.

Više informacija o eventu iconvienna 2016, uključujući registraciju i program pruža Vam web-stranica organizatora: http://www.icon-vienna.net/

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA