Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Marketplace Austria Food 2016.: 12. Oktobra 2016. u Beču, Austrija

10. Juni 2016

Uvoznicima i distributerima prehrambenih proizvoda i pića „Marketplace Austria“ pruža jedinstvenu priliku za susretanje s austrijskim proizvođačima iz prehrambenog sektora i pronalaženje novih poslovnih partnera. Moli se za online-registraciju do 31. avgusta 2016.

Međunarodni kooperacijski forum koji organizira Privredna komora Austrije (WKÖ) namijenjen je voditeljima nabave velikih prehrambenih lanaca kao i veleprodajnih distributera prehrambenih proizvoda i pića iz cijelog svijeta. Na programu su osobni B2B sastanci s austrijskim proizvođačima hrane i pića kao i informativne rasprave o austrijskoj prehrambenoj industriji.

„Marketplace Austria“ međunarodnim distributerima iz prehrambenog sektora pruža jedinstvenu priliku za upoznavanje s novim proizvodima i potencijalnim poslovnim partnerima! Za međunarodne goste organiziran je besplatan smještaj (2 noćenja s doručkom u odabranim hotelima) te svečana oproštajna večera. Molimo za online-prijavu do 31. kolovoza 2016.

Ovaj međunarodni kooperacijski forum održava se 12. listopada 2016. u Privrednoj komori Austrije u Beču.

Više informacija o konferenciji, uključujući registraciju, program, online-dogovaranje B2B sastanaka s drugim sudionicima itd. dostupno je na službenoj stranici konferencije: www.b2match.eu/food2016

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA