Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

6. konferencija Dunavskog područja: 13. septembar 2016. u Beču, Austrija

5. Juli 2016

ADVANTAGE AUSTRIA (Sektor za vanjsku trgovinu pri Privrednoj komori Austrije) organizira u okviru 6. konferencije Dunavskog područja međunarodni kooperacijski forum za dobavljače i kupce logističkih rješenja za industriju automobila i prehrambenu industriju.

U utorak 13. septembra 2016. stručnjaci će Vam pružiti informacije o aktualnom razvoju i izazovima na evropskim prijevozničkim rutama. U fokusu su teme granična kontrola i vrijeme čekanja u EU te intermodalni prijevoz u Dunavskoj regiji. Panel "Financijska pitanja i projekti" se bavi s druge strane subvencijama, porezima i infrastrukturnim projektima.

Nakon predavanja postoji prilika za B2B susrete s predstavnicima preduzeća i drugih institucija iz cjelokupnog Dunavskog područja.

Za sudjelovanje na eventu i matchmakingu potrebno je obaviti registraciju na web-stranici.

Međunarodni kooperacijski forum je namijenjen preduzećima iz automobilske i prehrambene industrije s Dunavskog područja te ponuđačima logističkih rješenja, koji su aktivni na bilo kojem mjestu u dobavljačkom lancu u prehrambenoj i automobilskoj industriji.

Više informacija o kooperacijskom forumu uključujući registraciju, program, online dogovaranje termina (B2B-susreti) nudi Vam službena web-stranica (na engleskom jeziku) www.b2match.eu/donauraumlogistik2016 .

Event se održava 13. septembra 2016. u Austrijskoj gospodarskoj komori, Wiedner Hauptstraße 63, 1045 Beč, Austrija, . Radni jezik je engleski.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA