Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

 Biti sam svoj šef/šefica? Sajam franšiza 2016! Od 4. do 5. novembra 2016. u Beču, Austrija

16. Septembar 2016

Franšize su atraktivna alternativa samostalnosti. Austrijski sajam franšiza ove je godine jedina informativna priredba o franšizama na cijelom njemačkom govornom području. Dva dana će trajati predstavljanje nacionalnih i međunarodnih sustava franšiza iz najrazličitijih branši.

Od 4. - 5. studenog 2016. u Wiener Stadthalle će biti sve u znaku franšiza. Sajam je namijenjen ponajprije onima, koji razmišljaju o tome da se osamostale kao i cijeloj sceni franšiza.

U poznate izlagače, koji će predstaviti svoj koncept franšiza, ubrajaju se austrijske firme poput stručnjaka za karoseriju Lucky Car ili 24-satna pomoć AIS, kao i međunarodna preduzeća Bang & Olufsen, TeeGeschwendtner, Mail Boxes Etc., Backwerk, Subway, ReMax i Bodystreet.

Predavanja za potencijalne uzimatelje franšiza i postojeće firme, koje se žele širiti preko franšiza zaokružit će ponudu sajma.

Franšize su širom svijeta i u Austriji u trendu. Upravo u krizno vrijeme brojni ljudi se zbog nesigurnog tržišta rada bave mišlju o samostalnoti. Prema Austrijskom udruženju za franšize (ÖFV) trenutačno oko 463 sistema sa 9.760 uzimatelja franšiza na 9.723 lokacije prihoduju godišnje neto stvorenu vrijednost od 8,8 mlrd. eura.

Kad je riječ o sektorima dominira trgovina, koju slijede uslužni sektor, gastronomija i proizvodnja.


štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA