Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

EU-Jugoistočna Evropa-Susret na vrhu u Beču

27. Septembar 2016

Pod motom ‚Exploring Paths to Prosperity‘ održat će se 5. EU-Southeast Europe Summit u glavnom gradu Austrije.

ADVANTAGE AUSTRIA - Sektor za vanjsku trgovinu pri Privrednoj komori Austrije dovodi kao domaćin i suorganizator u Beč 5.oktobra 2016. renomiranog izdavača "The Economist" na 5. susret EU-Jugoistočna Evropa pod geslom „Exploring Paths to Prosperity“ .

Na ovom međunarodnom susretu na vrhu EU-Jugoistočna Evropa u Privrednoj komori Austrije (WKÖ) sudjelovat će visoko rangirani donositelji odluka iz politike i privrede zemalja Jugoistočne Evrope. Među uzvanicima očekuju se iz Austrije i Jugoistočne Evrope političari, poduzetnici, manageri, stručnjaci iz Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) i Europske investicijske banke (EIB), ekonomski analitičari, predstavnici centralnih banaka, naučnici i mnogi drugi...

Sudionici iz cijelog svijeta će na ovom skupu iz prve ruke doznati od prisutnih stručnjaka aktualne informacije i analize o daljnjem privrednom razvoju Evrope i Jugoistočne Evrope, o uspješnim poslovnim modelima, o stvaranju partnerstva te o mogućim investicijskim strategijama. Pored toga biti će predstavljene perpektive sutrašnjice te će se o njima diskutirati.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA