Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Energy Globe Award 2017: Traže se održivi projekti!

22. Novembar 2016

Nagrada ENERGY GLOBE se ubraja u najuglednije nagrade na području zaštite okoliša, kojom se svake godine odaje priznanje održivim inicijativama iz cijelog svijeta. Inovativni projekti za 2017. mogu se nominirati do 6. decembra 2016.

Nagrada ENERGY GLOBE Award odaje priznanje svake godine izvanrednim, održivim projektima na području okoliša i energetike. Nagrade se dodjeljuju na međunarodnoj razini u 5 kategorija zemlja, vatra, voda, zrak, mladi, u posebnoj kategoriji "sustainable plastics" te i na nacionalnoj razini.

Mogu se nominirati između ostaloga projekti s fokusom na obzirno postupanje s resursima, poboljšanje kvalitete zraka i vode, energetsku učinkovitost, primjenu obnovljivih izvora energije, recycling ili na osvještavanje za ova područja.

Sve detalje o nagradi Energy Globe Award i o mogućnosti sudjelovanja saznajte na www.energyglobe.info/ . Rok za predaju projekata: 6. decembar 2016.

Nagrada Energy Globe Award je sa 177 država sudionica danas najveća nagrada za zaštitu okoliša.

Međunarodni dobitnici nagrade po kategorijama biti će odlikovani u okviru ceremonije koja će se prenositi širom svijeta te će dobiti novčanu nagradu u iznosu od 10.000 eura i biti u fokusu međunarodnih medija.

Sudjelujte i iskoristite priliku za predstavljanje projekta međunarodnoj javnosti!

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA