Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

OSCE Chairmanship Business Conference: 25. januar 2017., Beč

23. Novembar 2016

Osim uzbudljivog programa, međunarodna konferencija sudionicima nudi jedinstvenu priliku za poslovne susrete u sklopu B2B-sastanaka.

Organizacija za europsku sigurnost i suradnju (OESS) sa sjedištem u Beču najveća je svjetska organizacija za sigurnost, koja obuhvaća 57 zemalja. Zadaće su joj međunarodna suradnja na području sigurnosti i prevenciji konflikata. Uz europske zemlje, u njoj sudjeluju i SAD, Kanada, Rusija kao i zemlje Srednje Azije. Dodatno su kao partneri uključene i druge mediteranske zemlje. 

Povodom austrijskog predsjedanja OESS-om 2017. godine, ADVANTAGE AUSTRIA u suradnji s austrijskim Saveznim ministarstvom znanosti, istraživanja i gospodarstva (BMWFW), Saveznim ministarstvom za europske integracije i vanjske poslove (BMEIA) i OESS-om organizira OSCE Chairmanship Business Conference .

Cilj konferencije je pružiti doprinos razvoju zaštite okoliša i IT-sektora u zemljama članicama te unaprijediti suradnju između sudionika - tvrtki i institucija. Očekuje se sudjelovanje predstavnika politike i javnih institucija kao i međunarodnog gospodarstva.  

Osim toga, u sklopu konferencije će se održati unaprijed dogovoreni B2B-sastanci, koji također pružaju mogućnost umrežavanja i informiranja o novim poslovnim prilikama.

Dodatne informacije o konferenciji, mogućnostima za prijavu, program , online-dogovaranje sastanaka (B2B-matchmaking) pronaći ćete na web-stranici konferencije (na engleskom jeziku).

Konferencija će se održati 25. januara 2017. u Privrednoj Komori Austrije, Wiedner Hauptstraße 63, 1045 Beč. Službeni jezik konferencije: engleski.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA