Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

The Future of Building – Stručna konferencija I matchmaking event: 17. - 18. Maj 2017., Beč, Austrija

14. Decembar 2016

U fokusu stručne konferencije su pored razmjene inovativnih rješenja za zgrade i održiva sanacija zgrada kao i međunarodno umrežavanje austrijskog graditeljstva. Očekuje se preko 300 firmi, institucija i obrazovnih ustanova iz graditeljstva iz cijelog svijeta.

Stručna konferencija koja se održava 17. maja 2017. pruža niz vrhunskih stručnih priloga i diskusija o najnovijem razvoju i tehnologijama u visokoj gradnji. Poslije podne su na programu individualni B2B razgovori s austrijskim preduzećima - idealna prilika za pronalazak partnera za suradnju za nove poslovne prilike.

Drugi dan konferencije, 18. maja 2017, u ponudi su za međunarodne goste ekskurzije ka odabranim projektima na širem području Beča.

Ostale informacije o eventu, uključujući registraciju, program, online ugovaranje termina za B2B razgovore s drugim učesnicima itd. pronaći ćete na službenoj web stranici .

Stručna konferencija i matchmaking berza održat će se 17. maja 2017. u Privrednoj komori Austrije u Beču. Sudjelovanje na eventu je besplatno, moli se za obavezujuću prijavu!

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA