Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Slike govore više od 1.000 riječi!

17. Januar 2017

Animirani promidžbeni film pokazuje snagu austrijskog izvoznog gospodarstva 

ADVANTAGE AUSTRIA - Sektor za vanjsku trgovinu pri Privrednoj komori Austrije je profesionalno predstavio Austriju kao poslovno odredište i snagu austrijskog gospodarstva u novom animiranom promidžbenom filmu. Kratki i na svoj način jedinstveni film je još jedan dokaz u nizu za to, da je austrijsko izvozno gospodarstvo uvijek jamac za dobre vijesti o izvozu.

Domišljati "Did-you-know?"-film osvjetljuje izvozne uspjehe austrijskog gospodarstva. Grafički animirani video dokazuje na temelju brojki i činjenica gospodarsku snagu Austrije i predstavlja austrijska poduzeća na moderan i simpatičan način. Uz muzičku pratnju klišeji o ovoj alpskoj republici suprotstavljaju se iznenađujućim i inovativnim proizvodima "Made in Austria!.

Film daje Austriji inovativan i domišljat profil i savršeno stavlja zemlju na međunarodnu pozornicu. To ne začuđuje, budući da austrijska poduzeća s dobrim razlogom imaju izvrstan imidž te se ubrajaju kad je riječ o kvaliteti, inovacijskoj snazi, know-how-u te pouzdanosti u sam svjetski vrh.

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA