Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

saobraćajna infrastruktura iz Austrije tražena je širom svijeta

20. Januar 2017

Austrija se ubraja u pionire kod saobraćajnih i mobilnih rješenja. Preduzeća iz ove branše su na odličnom glasu širom svijeta.

Optimalna infrastruktura i saobraćajna tehnika koja funkcionira bitan su faktor za ekonomiju i kvalitetu života jedne zemlje. Izazove budućnosti austrijske firme svladavaju pomoću inovativnih rješenja na području saobraćajne tehnologije. Važni su im daljnji razvoj i suradnje. 

Austrijskim preduzećima je tehnološki razvoj u saobraćajnoj tehnologiji (cesta, tračnica, voda, graditeljstvo, sigurnost, inteligentni transportni sustavi/ITS i automatizacija, zaštita od buke) od posebne važnosti, jer njihova implementacija rješava između ostalog saobraćajno-političke  problem I problem zaštite okoliša sutrašnjice. Bilo da je riječ o porodičnim preduzećima s tradicijom ili mladim, inovativnim newcomerima - u Austriji postoje brojna preduzeća, koja su se afirmirala sa svojim proizvodima i uslugama na svjetskim tržištima te su sa svojim know-how-om na području saobraćajne i informacijske tehnologije, savjetovanja i inženjeringa nadasve uspješni.

Više informacija o austrijskim tvrtkama s područja prometne infrastructure nudi Vam najnovije izdanje publikacije FRESH VIEW - izdano u okviru zajedničke inicijative ureda ADVANTAGE AUSTRIA I Saveznog ministarstva za promet, inovacije i tehnologiju Republike Austrije.

FRESH VIEW saobraćajna infrastruktura, br. 159 [pdf, 9,758.4kb]

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA