Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

MIT Europe Conference: 29. – 30. mart 2017  PRIVREDNA KOMORA AUSTRIJE, BEČ

1. Februar 2017

Internacionalne ekspertkinje i eksperti iz oblasti istraživanja i tehnologija, kao i poduzetnice i poduzetnici sastati će se 29. i 30. marta 2017 u Privrednoj Komori Austrije, kako bi razmijenili mišljenja ba temu „Mind the Gap – Technological Leaps vs. Strategic Steps“. Očekuje se oko  500 gostiju.

Već šesti puta je istraživačka elita svjetski poznatog Massachusetts Institute of Technology (MIT) gost u Privrednoj Komori Austrije. Beč će na dva dana ponovno postati centar za diskusiju o najnovijim tehnologijama,  revolucionarnim inovacijama i internacionalnim trendovima, koja otvaraju nova tržišta ili aktuelni Status quo u potpunosti mijenjaju. 

 MIT Europe Conference 2017 nosi naziv „Mind the Gap – Technological Leaps vs. Strategic Steps“. On je ciljano odabran, kako bi pokazao, utjecaj sve bržeg tehnološkog razvoja na strateško planiranje. 

U istaknute govornike sa MIT ove godine spadaju Jahr Michael Benjamin, Kerri Cahoy, Federico Casalegno, John Hart, Steve Leeb, Carlo Ratti, Donna Rhodes, Vivienne Sze i Amos Winter.

Detaljne informacije o eventu -uključujući registraciju, program i smještaj  - nudi web stranica konferencije .  

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA