Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Pioneers Festival: Start-up- i Investitorska-Scena susreću se u austriji

28. Mart 2017

Vodeći event za Future-Tech i Entrepreneurship održava se već šesti puta i glavnom gradu Austrije Beču. 

Networking event nudi internacionalnim posjetiteljima i austrijskim Start-upovima jedinstvenu mogućnost, uspostavljanja kontakata kao i stupanja u vezu sa potencijalnim poslovnim partnerima.  

Cijela dva dana steht Wiener Hofburg će biti pod zastavom  Pioneers Festivals (1. – 2. juni 2017). Limitirani broj učesnika doživjeti će najnovije tehnologije, koje će imati itekako utjecaja na naš svijet u sljedećih 2 do 5 godina. 

U okviru Pioneers Festival  Start-upovi imaju priistup raznovrsnom program i inicijativama Pioneersa. Biti će zastupljene mnogobrojne ličnosti i preduzeća. Start-upovi će se prezentovati pred potencijalnim investitorima kao i pertnerima, a internacionalno renomirani govornici nude predavanja na uzbudljive teme kao što su tehnologije budućnosti i Entrepreneurship.

Zainteresovani ste za Austriju, njene inovacije i pogodnosti oko eventa? Javite se našem uredu (kontakt podaci vidi gore desno)!

link ka temi:

 
Pioneers Festival 2017
štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA