Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Austrija kao globalni centar izvrsnosti za obnovljive izvore energije

1. Juni 2017

Austrija se ubraja u pionire u tehnologijama i know-how-u na području zelenih energija. Poduzeća s ovog područja prati odličan glas na međunarodnoj razini.

Austrija igra važnu ulogu u razvoju tehnologija obnovljivih izvora energije. Iz istraživačkih laboratorija i razvojnih centara austrijskih poduzeća dolaze međunarodno priznate tehnologije, koje se diljem svijeta odlikuju učinkovitošću, kvalitetom i standardima na području zaštite okoliša. Na promjenjive cijene fosilnih energenata poduzeća na globalnoj razini reagiraju korištenjem modernih energetskih tehnologija na bazi novih obnovljivih izvora energije - i sve više koriste vrhunske austrijske proizvode.

Austrijska poduzeća posebnu pažnju pridaju tehnološkom razvoju na području obnovljivih izvora energije. Pored pozitivnog utjecaja na zaštitu okoliša od velike gospodarske važnosti je i stalni daljnji razvoj obnovljivih izvora energije, budući da njihovo korištenje rješava između ostaloga i okolišno-političke i energetsko-ekonomske probleme. Bez obzira na to je li riječ o obiteljskim poduzećima s tradicijom ili o inovativnim newcomerima, u Austriji postoje brojna poduzeća koja su sa svojim proizvodima i uslugama etablirala na svjetskim tržištima i nižu uspjehe sa svojim know-how-om.

Više informacija o austrijskim tvrtkama s područja obnovljivih izvora energije pronaći ćete u najnovijem izdanju publikacije FRESH VIEW.

FRESH VIEW on Renewable Energy, Nr. 161 [pdf, 9,810.8kb]

Downloads na temu:

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA