Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Marktplatz Austrija za prehrambene proizvode i napitke 2017: 4. Oktobar 2017 u beču, austrija

8. Juni 2017

Kupcima iz cijelog svijeta „Marktplatz Austrija“ nudi jedinstveu priliku susreta sa austrijskim ponuđačima I proizvođačima iz sektora prehrambene industrije i industrije napitaka te pronalaženja novih poslovnih partnera. Molimo za online-registraciju do 31. avgusta 2017.

Od Privredne komore Austrije (WKÖ) organizovani internacionalni kooperacioni forum usmjeren je ka dobavljačima velikih supermarket I veletrgovcima iz oblasti prehrambenih proizvoda i napitaka. Pojedinačni razgovori  (B2B-Meetings) sa austrijskim proizvođačima prehrambenih proizvoda I napitaka su također na program kao i cijeli niz infromativnih razgovora o austrijskoj prehrambenoj industriji. 

 „Marktplatz Austrija“ nudi internacionalnim kupcima iz sektora prehrambenih proizvoda i napitaka jedinstvenu priliku  upoznavanja novih proizvoda i potencijalnih poslovnih partnera! Za goste iz inostranstva je obezbjeđen besplatan smještaj (2 noćenja sa doručkom, u hotelu po našem izboru) te jedna večara.  Molimo za  online-registraciju  do 31. avgusta 2017.

Internacionalni kooperacioni forum se održava 4. oktobra 2017 u Privrednoj komori Austrije u Beču. 

Daljne informacije o eventu uključujući i registraciju, program, online-zakazivanje termina (B2B-Meetings) sa ostalim firmama učesniacma etc nudi web stranica eventa: www.b2match.eu/food2017

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA