Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

RENEXPO® INTERHYDRO 2017: glavno mjesto susreta evropske hidroenergije

31. August 2017

U Evropskoj uniji preko 50% struje, koja se dobiva iz obnovljivih izvora energije dolazi iz hidroelektrana. Hidroenergija značajno doprinosi ekonomiji, za sigurnost opskrbe strujom i za zaštitu klime.

Dana 29. i 30. novembra 2017. Salzburg postaje po 9. put mjesto susreta evropske hidroenergetske struke. RENEXPO INTERHYDRO nudi i ove godine jedinstvenu platformu za prezentacije, prijenos znanja i razmjenu iskustva te umrežavanje. Ovaj susret je namijenjen svima koji imaju veze s hidroenergijom iz gospodarstva i industrije, institucija i općina, politike i znanosti te visokih škola i sveučilišta iz cijele Europe.

Dvodnevni strukovni kongres s forumima, konferencijama, seminarima i ekskurzijama nudi mnoštvo stručnih informacija: od male hidroenergije do pumpno akumulacijskih elektrana i njihove uloge u energetskoj opskrbi budućnosti, od tehnike preko ekologije pa sve do ekonomičnosti i financiranja. 

Istočnoeuropski forum, Češka Republika kao zemlja partner i Afrika kao kontinent partner RENEXPO® INTERHYDRO ove godine je uključio još više zemalja. Očekuje se oko 125 izlagača, 500 sudionika na kongresu i 2.500 posjetitelja.

Više informacija o strukovnom kongresu RENEXPO® INTERHYDRO 2017, koji će se održati 29. - 30. novembra 2017. u Messezentrumu Salzburg, pronaći ćete na službenoj web-stranici .

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA