Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Međunarodni forum o gradnji MAŠINA i postrojenja u Beču 

30. Oktobar 2017

Austrija se ubraja u vodeće nacije kad je riječ o proizvodnji mašina i postrojenja. U okviru jednodnevnog eventa međunarodni direktori nabava će se susresti s austrijskim ponuđačima.

Dana 28. novembra 2017. vanjskotrgovinska organizacija Austrijske privredne komore ADVANTAGE AUSTRIA organizuje Međunarodni forum o gradnji mašina i postrojenja u Beču. Ovo događanje pruža globalnim kompanijama sudionicama jedinstvenu priliku za proširenje svoje mreže kontakata i pronalazak novih poslovnih partnera.

Dok će prije podne brojna izlaganja informirati sudionike o najnovijim trendovima i inovacijama, poslije podne je na programu matchmaking-event. Tu kompanije sudionici mogu voditi individualne B2B razgovore s vrhunskim ponuđačima iz branše i razmotriti nove mogućnosti suradnje.

Više informacija o ovom eventu uključujući prijavu, program, online ugovaranje termina (B2B-susreti) s drugim kompanijama sudionicama itd. nudi Vam službena web-stranica eventa .

Međunarodni forum o gradnji mašina i postrojenja održat će se 28. novembra 2017. u Austrijskoj privrednoj komori u Beču.

Sudjelovanje na ovom eventu je besplatno, moli se za obvezujuću prijavu!

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA