Postavke kolačića

Ovdje možete vidjeti i promijeniti postavke kolačića različitih alata koji se koriste na stranici www.advantageaustria.org i njenim subdomenama.


Spasi postavke
Advantage Austria Pokaži navigaciju

Alternative Economic and Monetary Systems – Summer University na temu „EKONOMIJA budućnosti“: 25. JULI - 10. AVGUST 2018. u Beču, Austrija

5. Februar 2018

Bečki Summer University „Alternative Economic and Monetary Systems - AEMS“ predstavlja aktualne vizije za budući razvoj našeg društva i nudi interdisciplinarno stručno znanje iz ekonomije, prirodnih nauka i filozofije. Krajnji rok za prijavu je 30. april 2018.

“The significant problems we face cannot be solved at the same level of thinking we were at when we created them.” Ovaj citat Alberta Einsteina je moto ljetnog univerziteta Alternative Economic and Monetary Systems. The economy of the future. (AEMS Vienna 2018). Ovaj studij nije namijenjen samo studentima, nego svima onima, koji razmišljaju o dugoročnom razvoju našeg društva.

Program povezuje znanstveno stručno znanje iz ekonomskih, prirodnih, socijalnih i humanističkih nauka s iskustvima iz najnovijih terenskih ispitivanja. Predstavljene alternative sežu od reorganizacije privrednih i resursnih ciklusa pa sve do individualno-etičkih pristupa.

AEMS Vienna 2018 organiziraju austrijska agencija za međunarodnu mobilnost i suradnju na području obrazovanja i istraživanjaUniverzitet za kulturu tla Beč u suradnji s Inicijativom za unapređenje ekonomije za opću dobrobit .

Projekt je austrijsko Savezno ministarstvo za poljoprivredu i šumarstvo, okoliš i uprvaljanje vodom odlikovalo priznanjem "Edukacija za održivi razvoj - Best of Austria" u kategoriji Politička potpora za 2016., a grad Beč priznanjem za okoliš. Osim toga projekt je bio nominiran za TRIGOS 2015 (kategorija: najbolje partnerstvo).

Detaljne informacije o studiju, sudjelovanju te stipendijskom programu nudi Vam web-stranica ljene škole School ..

štampaj
©©ADVANTAGE AUSTRIA